Play on Youtube
756,178 views
Premiered 2020.06.03
a year ago updated
Add favorite

Likes

24,550
per views
3.2%

Dislikes

1,670
per views
0.2%

Comments

1,450
per views
0.2%

Channel | Channels

nrhwz

645K subscribers

subscribe youtube channel NRHWZ 
https://www.youtube.com/channel/UCzu2ExT0LgpP-v3UdC9VF8Q

โค๏ธ untuk pengetahuan korang semua , aku last minit terfikir nak prank isa ni ๐Ÿ˜‚ masalahnya sepanjang aku prank isarisarb ni Hati aku berdebar debar sebab first time jumpa aku dah prank dia !! jahatnya aku !! aku berdebar gile  tapi aku stay juga nak prank lantak lerh apa pun jadi jadilah ... asalkan aku dapat prank isa ๐Ÿ˜‚ 1-0 ye isa๐Ÿ˜‚

nasib baiklah ada isarbShah & team isarbclan tolong cover aku time nak prank isar .. kalau tak mesti dah kantoi .. macam mana nak masuk umah kalau x mintak tolong team isarbclan ๐Ÿ˜‚

jadi kalau korang suka dengan video ni jangan lupa share & like & subscribe bagi yang belum โค๏ธ
terima kasih kerana menonton๐Ÿ˜˜
More