Play on Youtube
15,750 views
Published 2022.08.13
17 days ago updated
Add favorite

Likes

78
per views
0.5%

Dislikes

0
per views
0%

Comments

1
per views
0%

Channel | Channels

DASMA SHQIPTARE 2017

78K subscribers

Ne fshatin tone banonte nje plake 64 vjecare, edhe une isha nje grua qe shova ti ndihmoja brenda shtepise per te pastruar oborrin dhe enet.
More