Play on Youtube
25,469 views
Published 2022.08.12
18 days ago updated
Add favorite

Likes

101
per views
0.4%

Dislikes

0
per views
0%

Comments

2
per views
0%

Channel | Channels

DASMA SHQIPTARE 2017

78K subscribers

Vaji i Ullirit eshte shume i mire ne gatimet tradicionale dhe mesdhetare, ka shume dobi dhe eshte shume i shijeshem ne kuzhine.
More