Play on Youtube
14,760 views
Published 2022.08.13
17 days ago updated
Add favorite

Likes

71
per views
0.5%

Dislikes

0
per views
0%

Channel | Channels

DASMA SHQIPTARE 2017

78K subscribers

Komshija ime banon ne katin e pallatit siper dhe nuk e leshonte ujin ne ballkonin e banes, uji erdhi brenda dhe une e pastrova ujin nga ballkoni
More