Play on Youtube
22,786 views
Published 2022.08.13
17 days ago updated
Add favorite

Likes

153
per views
0.7%

Dislikes

0
per views
0%

Comments

1
per views
0%

Channel | Channels

DASMA SHQIPTARE 2017

78K subscribers

18 vjecarja tregon momentin e lumtur kur babai i saj plak 63 vjecar u kthye nga migrimi dhe erdhi brenda ne vendlindje
More