Subscribers
10K-50K50K-100K100K-200K200K-500K500K-1M1M +2M +
-
Views/7days
10K +50K +100K +200K +500K +1M +
-
Super Chat
$5,000 +$10,000 +$50,000 +
-
Live Viewers
1K +3K +5K +10K +20K +30K +
-
Last promotion
Past 7 daysPast 15 daysPast 30 daysPast 180 daysBefore past 30 days
Country
United StatesKorea, SouthJapanTaiwanIndonesiaViet NamIndia
Relevance

HOROSKOPI TANI

Horoscope is the best way to show the future and the life things. Horoskopi eshte menyra me e mire per te treguar te ardhmen.
 • 25K subscribers,
 • 463 videos
Like/Views0.2%
Last Updated5 days ago

Horoskopi Ditor - Daily Horoscope

Astrologjia ka një rol të veçantë në jetën e njerëzve e cila rrjedh që nga kohët e lashta e deri në ditët e sotme. Kjo shkencë një kohë ka qenë një shkencë më e përparuara në civilizimin e njerëzimit. Shërbimin e astrologjisë e kanë shumë përsona shembull kryetarët e shteteve më të zhvilluara në botë, drejtorë, biznismen të ndryshëm etj. Horoskopi është parashikimi i pozicionimit të yjeve dhe ndikimi i tyre në çdo person, në mënyrë që të parashikohet fati i çdo personi që është lindur në nje ditë të caktuar. Në faqen tonë mund të informoheni për këto lloje të horoskopit shqip dhe gjithashtu për të gjitha shenjat e horoskopit: ditor, javor, mujor dhe vjetor.
 • 25K subscribers,
 • 2.3K videos
Views/7days2,141
Like/Views2.5%
Last Updated16 days ago

GOGATV

GOGA.TV არის დამოუკიდებელი კერძო ინტერნეტ ტელევიზია, მაუწყებლობა და მედია / Internet TV Network
 • 50K subscribers,
 • 1.1K videos
Views/7days56
Like/Views1.3%
Last Updated7 days ago

ALBA STORY

Astrology with Us is real, energizing, inspiring, motivating, true and uplifting. Get your monthly, weekly horoscope, your New Moon and Full Moon videos, and other important astrology forecasts. With Our videos, you are empowered to make best use of the upcoming aspects. Astrology has a special role in people's lives, which originates from ancient times to the present day. We created this channel to support everyone. Astrologjia me Ne është reale, energjike, frymëzuese, motivuese, e vërtetë dhe ngritëse. Merrni horoskopin tuaj mujor, javor, videot tuaja të Hënës së Re dhe Hënës së plotë dhe parashikime të tjera të rëndësishme të astrologjisë. Me videot tona, ju jeni të autorizuar të përdorni më së miri aspektet e ardhshme. Astrologjia ka një rol të veçantë në jetën e njerëzve, e cila buron nga kohërat antike deri në ditët e sotme. Ne e krijuam këtë kanal për të mbështetur të gjithë.
 • 35K subscribers,
 • 300 videos
Views/7days9,098
Like/Views0.4%
Last Updated2 months ago

Gota News Albania

GotaNews.TV është media më e klikuar dhe inovative në tregun mbarë shqiptarë. E orientuar ekskluzivisht në botën e lajmeve të aktualitetit nga vendi dhe bota ku përfshihen lajmet politike, ekonomike, kulturore, lifestyle etj. Falë stafit të saj të dedikuar sot numëron dhjetëra mijëra vizitorë ditorë nga Shqipëria dhe Diaspora. Duke u bazuar tek serioziteti, bashkëpunimi dhe përkushtimi, GotaNews ka arritur të publikojë me profesionalizëm lajme, intervista, informacione dhe rubrika të ndryshme për shqiptarët brenda dhe jashtë vendit pa pagesë në platformat web, aplikacion mobile, youtube, facebook dhe instagram.
 • 53K subscribers,
 • 5.2K videos
Views/7days983
Like/Views0.6%
Last Updateda month ago

ED STORY

Astrology with ED STORY is inspiring, hopeful, true and predictable. Follow our monthly, weekly, daily horoscope on our channel and inspirational stories and educational topics. Astrology has an important role to play in gaining the ability to predict today's resources. Visit us now in astrological readings of the horoscope, zodiac and more. We created this channel to support everyone around the world. Astrologjia me ED STORY është inspiruese, shpresdhenese, e vertet dhe parashikuese. Ndiqeni ne kanalin tone horoskopin tuaj mujor, javor, ditor dhe histori inspiruese dhe tema edukative. Astrologjia ka një rol te rendesishem për të fituar mundësinë e parashikimit të burimeve të kohëve të sotme. Na vizitoni tani në lexime astrologjike te horoskopit, zodiakut dhe më shumë. Ne krijuam këtë kanal për ti mbështetur të gjithë në mbarë boten.
 • 30K subscribers,
 • 209 videos
Views/7days5,946
Like/Views0.6%
Last Updated17 days ago

DASMA SHQIPTARE 2017

Astrology with us is uplifting, inspiring, true and energetic. Get your daily, weekly and monthly horoscope, your Astrology answers and other important astrology predictions. We specialize in astrological readings, birth chart analyzes, zodiac ratios and much more. We created this channel to support you all around the world. Astrologjia me ne është lartësuese, frymëzuese, e vertet dhe energjike. Merrni horoskopin tuaj ditor, javor dhe mujor, përgjigjet tuaja të Astrologjise dhe parashikime të tjera të rëndësishme të astrologjisë. Ne jemi të specializuar në leximet astrologjike, analizat e tabelës së lindjes, raportet e zodiakut dhe shume me teper. Ne krijuam këtë kanal për te ju mbeshtetur juve të gjithëve ne mbare boten.
 • 78K subscribers,
 • 943 videos
Views/7days15,490
Like/Views0.5%
Last Updated4 days ago

ED TV

This channel is about Astrology, News, Curiosity and Motivational Story. Astrology answers with ED TV is real, energizing, uplifting, true and inspiring. We specialize in astrological readings, natal chart analyses, zodiac reports, for news, curiosity and motivational story. The intention is to educate, entertain and empower YOU. You can expect videos that inspire and uplift you. We created this channel to support everyone. Ky kanal ka të bëjë me Astrologjinë, Lajmet, Kuriozitet dhe Histori Motivuese. Përgjigjet e Astrologjisë me ED TV janë reale, energjike, lartësuese, te verteta dhe frymëzuese. Ne jemi te specializuar ne leximet astrologjike, analizat e tabeles se lindjes, raportet e zodiakut, per lajme, kuriozitet dhe histori motivuese. Qëllimi është të edukoheni, të argëtoheni dhe JU te fuqizoheni. Mund të presësh video që të frymëzojnë dhe të ngrenë lart. Ne krijuam këtë kanal për të mbështetur të gjithë.
 • 55K subscribers,
 • 1K videos
Views/7days17,369
Like/Views0.5%
Last Updated16 days ago

TIAGE

TV Network / ინტერნეტ ტელევიზია
 • 71K subscribers,
 • 2.1K videos
Views/7days2,027
Like/Views2.5%
Last Updated10 days ago

Zjarr Televizion

Nje televizion ndryshe
 • 83K subscribers,
 • 8.6K videos
Views/7days111
Like/Views1%
Last Updated18 days ago

Ismet Drishti

Kamerat e fshehta më në zë në Shqipëri nga Ismet Drishti, si dhe të rejat e fundit nga Zjarr Televizion. Humor, skeçe, parodi, intervista gazmore, satirë e plot të tjera.
 • 51K subscribers,
 • 7.2K videos
Views/7days441
Like/Views1.3%
Last Updated2 months ago

Astroboss Official

Astrologija IMadame Lenormand, Tarot i Sudbinske karte. Prognostika i predvidjanja. Izrada horoskopa tumačenje natalnih karti. Horarna Astrologija. Karmicka Astrologija. Upredni ljubavni ili poslovni horoskopi.
 • 7.6K subscribers,
 • 14 videos
Last Updated2 years ago

Horoskopi SOT

#horoskopisot Parashikimi i horoskopi sot i sjelle ne nje menyre ndryshe. Parashikimi i horoskopi sot dhe astrologjia ka nje rol shume te veçante ne te gjithe jeten e njerezve e cila rrjedh qe nga kohet me te lashta e deri ne ditet e sotme qe ne jetojme. Horoskopi sot eshte parashikimi i pozicionimit te yjeve dhe ndikimi i tyre ne çdo person, ne menyre qe te parashikohet fati i çdo personi qe eshte lindur ne nje dite te caktuar te vitit. Ne faqen tone mund te informoheni per keto lloje te horoskopit ne gjuhen shqipe dhe gjithashtu per te gjitha shenjat e horoskopit: ditor, javor, mujor dhe vjetor. Horoskopi shqip, horoskopi sot, horoskopi ditor, horoskopi javor, horoskopi mujor, horoskopi vjetor, horoskopi kinez, shenjat e horoskopit dhe me shume. Per cdo sugjerim ju mirepresim ne komente :)
 • 1.3K subscribers,
 • 0 videos

HOROSKOPI SHQIP 2022

HOROSKOPI SHQIP 2022 Eshte nje plataforme e re ku mund te zbuloni horoskopin tuaj te bazuar ne astrologjine e vertet. Ku levizja e planeteve ne shenjen tuaj ben qe te ndikoj ne jeten e perditshme. Astrologjia eshte konsideruar si nje shkence e njerezimit, per kete arsye po sjellim pjesen me te mire te saj, ketu per ju. Ne kete kanal do te gjeni parashikimet ditore, javore, mujore dhe vitore. Gjithashtu karakteristikat e veçanta per cdo shenje dhe lidhjet ndermjet tyre. Perveç kesaj, do te paraqes se shpejti Meditim | Ligji i Tërheqjes | Ndriçimi | Çakrat | pohimet | Meditim i drejtuar | Paqja e Brendshme | Lutjet | Ushtrime psikike | terheqja e dashurisë mendore | tarot | Nëse ju pëlqen përmbajtja e kanalit, ju ftoj t'i bashkoheni komunitetit duke klikuar butonin SUBSCRIBE. Do të doja të dëgjoja mendimet dhe sugjerimet tuaja rreth videove te kanalit Falemimnderit qe jeni pjese e komunitetit tone.
 • 2.6K subscribers,
 • 0 videos

ჰოროსკოპი • Horoskopi

ყველაზე დიდი ასტროლოგიური არხი საქართველოში - Horoskopi.ge ♈♓♒♑♐♏♎♍♌♋♊♉ ✅ ზოდიაქო, ასტროლოგია, ჰოროსკოპი, სიზმრები, ცრურწმენები და მკითხაობა. ✅ მოკლედ ყველაფერი რაც ამ სფეროში გაინტერესებთ. ➡ https://horoskopi.ge/ 🔴 FB: HOROSKOPI.GE 🔶 Instagram: HOROSKOPI.GE რეკლამა საიტზე: info@horoskopi.ge
 • 5.2K subscribers,
 • 0 videos

Mystique & Astrology

In our videos you will find: the prediction of stars, by world-famous astrologers, the explanation of dreams in a scientific and psychological way, mystic curiosities, entertaining videos, etc. Ne videot tona do te gjeni: parashikimin e yjeve, nga astrologe me fame boterore, shpjegimi i endrrave ne menyre shkencore dhe psikologjike, kuriozitete mistikesh, video argetuese etj.
 • 5.2K subscribers,
 • 0 videos

Intuitive Tarot

Universi ka nje mesazh per ty! 🍃
 • 5.9K subscribers,
 • 0 videos

Astrologu Jorgo Pulla

Astrologjia na meson ne cdo aspekt te jetes , se c’do minutë lind dhe një person i vecantë, kështu që horoskopi personal është si shenja e gishtit, e cila tregon vecantinë e secilit! Horoskopi i ditëlindjes dhe harta astrologjike e ditëlindjes bëhen sipas ditëlindjes, datës, orës dhe vëndit të lindjes. FLASH! HARTA JUAJ PERSONALE ASTROLOGJIKE NGA DORA E JORGO PULLA! (Me këndet që nuk do ti gjeni tjetërkund! – Gjithsej 100 – 110 faqe!!!) https://www.astrologu.al/sq/parashiki...​ Bëni regjistrimin/subscribe në kanlin e RI për të mundur ti shihni te gjitha videot qe ne ngarkojm ne You Tube para të gjithve! https://www.youtube.com/c/AstrologuJorgoPulla Lini takimin personal mëpërmjet thirrjes me video me astrologun Jorgo Pulla! https://www.astrologu.al/sq/parashiki...​ Website Zyrtar: https://www.astrologu.al​​​​ Faqja Zyrtare në Facebook: https://www.facebook.com/astrologu.al...​ Mund të komunikoni me Shërbimin ndaj Klientit në numrin : What’s Up : +355 69 946 4446
 • 18K subscribers,
 • 0 videos

SHQIP MEDIA

Horoscope is the best way to teach the future. Horoskopi eshte menyra me e mire per te treguar te ardhmen.
 • 1.3K subscribers,
 • 0 videos