About 54 channels for "にじさんじID"

Searched among 17,799,663 Youtube Channels in global.
Subscribers
10K-50K50K-100K100K-200K200K-500K500K-1M1M+2M+
-
Views/7days
10K+50K+100K+200K+500K+1M+
-
Super Chat
$5,000+$10,000+$50,000+
-
Live Viewers
1K+3K+5K+10K+20K+30K+
-
Last promotion
Past 7 daysPast 15 daysPast 30 daysPast 180 daysBefore past 30 days
Country
United StatesSouth KoreaJapanTaiwanIndonesiaViet NamIndia
Relevance

Mika Melatika【NIJISANJI・にじさんじ】

HEWBOO! PERKENALKAN, AKU MIKA - YOUR FRIENDLY KUNTILANAK┏( ͡° ͜ʖ ͡° ┏ )~~ The ghost that's been haunting NIJISANJI since Wave 6!! (cos I’m just that cool) Terima kasih sudah datang kesini, let's play together again someday! -------------------------------------------------- Social Media pages: Twitter Mika: https://www.twitter.com/MikaMelatika/ Twitch: https://www.twitch.tv/mikamelatika Facebook Mika: https://www.facebook.com/MikaMelatika/ -------------------------------------------------- Facebook NIJISANJI ID Official: https://www.facebook.com/nijisanji.indonesia/ Twitter NIJISANJI ID Official: https://twitter.com/NIJISANJI_ID NIJISANJI ID Official Merchandise shop: https://nijisanji-id.booth.pm/ https://sociabuzz.com/nijisanji_id/shop https://www.tokopedia.com/nijisanji-id Website ANYCOLOR Inc.: https://www.anycolor.co.jp/en/ -------------------------------------------------- Icon Art by: @RaijuuNara on Twitter! Banner Art by: @UnfamousRadish on Twitter!
  • 373K subscribers,
  • 640 videos
Super Chat$158,298
Like/Views10.5%
Last Updated5 months ago

Hana Macchia Ch.【NIJISANJI・にじさんじ】

Salam senja, kopi-chiwa! Aku Hana Macchia dari NIJISANJI! Aku bisa berbicara tiga bahasa, Bahasa Indonesia, English, dan 日本語. Hobiku livestreaming main game dengan macam-macam genre (paling suka FPS atau Roguelite, paling benci horror), aku juga suka "Free Talk" dimana aku interaksi dengan penonton, dan kadang-kadang suka nyanyi karaoke-an di stream juga! Biasanya aku streaming sekitar senja atau malam larut untuk menemani kamu yang sedang mengejar deadline di malam hari, hehe. Aku juga kadang merilis cover lagu bersama liver NIJISANJI ID lain, atau cover sendiri. Semoga kamu suka kontenku dan subscribe! Ini kopi untuk kamu yang udah membaca ini. ☕ 『Twitter』 https://twitter.com/Hana_Macchia 『Twitch』 https://www.twitch.tv/hanamacchia 『Facebook』 https://fb.me/HanaMacchia2434id 『Official ANYCOLOR Inc. Website』 https://www.anycolor.co.jp/en/
  • 284K subscribers,
  • 702 videos
Views/7days4,469
Super Chat$55,179
Like/Views14.2%
Last Updated11 days ago

Taka Radjiman【NIJISANJI / にじさんじ】

Halo semuanya, Nama saya Taka Radjiman. Biasanya dipanggil Taka. Saya adalah official Virtual Liver / VTuber dari NIJISANJI. Saya adalah CEO dari Mitaka Solutions,sebuah perusahaan Aplikasi yang mempertemukan Supplier daging dan restoran-restoran yang bekerja sama. Saya akan menemani malam kalian selepas jam kantor sehingga kita dapat melepas penat bersama. Mohon kerja sama nya ya semua. 【Twitter】 https://twitter.com/Taka_Radjiman 【Facebook】 https://www.facebook.com/takaRadjiman ANYCOLOR Inc. Official Link: 【Website】 https://www.anycolor.co.jp/en/
  • 142K subscribers,
  • 873 videos
Super Chat$8,604
Like/Views7.3%
Last Updateda year ago

Derem Kado 【にじさんじ / NIJISANJI】

Halo abrakadabra! Derem Kado here! A magical girl and a Virtual Liver from NIJISANJI! Derem loves playing games that are full of adventures~ Let's go virtual adventuring together! Pssst-- Derem also loves cat very much! Do you see any magical cats around? ( Twitter ) https://twitter.com/DeremKado (Facebook ) https://www.facebook.com/DeremKado/ Facebook NIJISANJI Indonesia Official: https://www.facebook.com/nijisanji.indonesia/ Twitter NIJISANJI Indonesia Official: https://twitter.com/NIJISANJI_ID NIJISANJI Indonesia Official Merchandise shop: https://nijisanji-id.booth.pm/ https://sociabuzz.com/nijisanji_id/shop https://www.tokopedia.com/nijisanji-id Website ANYCOLOR Inc.: https://www.anycolor.co.jp/en/
  • 41K subscribers,
  • 672 videos
Super Chat$7,172
Like/Views20.5%
Last Updated7 days ago

Layla Alstroemeria【NIJISANJI / にじさんじ】

皆さんごきげんよう^^ Selaymat datang dan salam kenal! Kaboonga! Namaku Layla Alstroemeria, bisa dipanggil Layla. Layla adalah seorang historian-in training- atau sedang belajar menjadi sejarawan. Layla juga merupakan seorang penjelajah waktu dan sangat senang melihat peradaban dari berbagai masa. Saat ini Layla sedang berkunjung ke Indonesia di awal abad ke-21 & mendapat kesempatan untuk menjadi Virtual Liver supaya bisa lebih mengenal manusia serta mempelajari peradaban dan teknologi di masa ini. Mohon bantuannya ya! ✿ Channel Link ✿ https://www.youtube.com/channel/UCyRkQSuhJILuGOuXk10voPg ✿ Twitch ✿ https://www.twitch.tv/laylaalstroemeria ✿ Twitter ✿ https://twitter.com/LaylaAlstro2434 ✿ Facebook ✿ https://www.facebook.com/LaylaAlstroemeria/ ✿ Facebook NIJISANJI ID ✿ https://www.facebook.com/nijisanji.indonesia/ ✿ Company Profile ✿ https://www.anycolor.co.jp/en/ ✿ Ask Me Anything ✿ https://marshmallow-qa.com/laylaalstro2434
  • 79K subscribers,
  • 615 videos
Views/7days1,377
Super Chat$6,436
Like/Views18.6%
Last Updated20 days ago

Rai Galilei【NIJISANJI / にじさんじ】

Hai! Nama ku Rai, Rai Galilei dari divisi ke-42 Interdimensional Police. Aku adalah salah satu dari member official Virtual liver NIJISANJI ID! Karena kerja ku melibatkan banyak menunggu, aku kira aku dapat menghabiskan waktu terbuang itu dengan membagi hobi ku dan mungkin sedikit pengalaman akan kerja ku juga kepada kalian! Jangan melakukan hal-hal yang melanggar peraturan, atau aku akan menangkapmu. 🚨 Salam kenal dan mohon bantuannya! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Twitter: https://twitter.com/Rai_Galilei Facebook: https://web.facebook.com/RaiGalilei Official NIJISANJI ID: https://www.facebook.com/nijisanji.indonesia/ Official ANYCOLOR Inc. Website: https://www.anycolor.co.jp/en/
  • 49K subscribers,
  • 320 videos
Views/7days1,148
Super Chat$1,320
Like/Views19.3%
Last Updated2 months ago

Etna Crimson【NIJISANJI / にじさんじ】

DUARRR!! Etna.. sanjou!! Hello everyone!! My name is Etna Crimson, you can call me Etna! Etna is a half-super human, that also was a hero. Etna is now in NIJISANJI as a Liver (live streamer) to make sure that you all are happy! Seeing people happy makes Etna feel that justice and virtue have been served, and that is happiness for Etna! Etna may be a bit clumsy, but Etna will keep trying! Berjuaang! Buurrn! Dhuaarr! Kebakarr!! Nice to meet you all! Yoosh, Etnarimasu~! ! Channel Link ! https://www.youtube.com/channel/UCjFu-9GHnabzSFRAYm1B9Dw/ ! Twitter ! https://twitter.com/etna_crimson ! Facebook ! https://www.facebook.com/etnacrimson/ ! Ask Me Anything! ! https://marshmallow-qa.com/etna_crimson ! Official NIJISANJI Indonesia Twitter ! https://twitter.com/NIJISANJI_ID ! Official NIJISANJI Twitter ! https://twitter.com/nijisanji_app ! Official ANYCOLOR Inc. Website ! https://www.anycolor.co.jp/en/
  • 55K subscribers,
  • 410 videos
Views/7days2,548
Super Chat$3,183
Like/Views18.7%
Last Updated8 days ago

Hyona Elatiora【NIJISANJI / にじさんじ】

Ah, sudah bangun? Salam kenal ya, aku dokter di klinik ini. Namaku Hyona Elatiora, tapi cukup dipanggil Hyona saja. Di kala sedang tidak ada pasien, aku juga menjadi Liver NIJISANJI ID untuk n̶a̶m̶b̶a̶h̶ ̶c̶u̶a̶n̶ menemani kalian. Jangan khawatir, kalian akan kurawat dengan…..sangat baik ;) …..Dan tidak, kalian tidak boleh nyentuh telingaku. Tidur lagi sana. -------------------------------------------------- Hey, follow me on my social media? 👉👈 Facebook: https://www.facebook.com/HyonaElatiora/ Twitter: https://www.twitter.com/HyonaElatiora/ -------------------------------------------------- Facebook NIJISANJI ID Official: https://www.facebook.com/nijisanji.indonesia/ Twitter NIJISANJI ID Official: https://twitter.com/NIJISANJI_ID NIJISANJI ID Official Merchandise shop: https://nijisanji-id.booth.pm/ https://sociabuzz.com/nijisanji_id/shop https://www.tokopedia.com/nijisanji-id Website ANYCOLOR Inc.: https://www.anycolor.co.jp/en/
  • 36K subscribers,
  • 283 videos
Super Chat$4,380
Like/Views19.8%
Last Updated7 months ago

Xia Ekavira【NIJISANJI / にじさんじ】

Hi hi! Panggil aku Xia! Pake "X" ya bukan "S" dan jangan panggil aku sambil ngegas, nanti kita malah bergelud. Aku adalah mantan ilmuwan kimia yang tinggal di goa bawah tanah. Hobi ku bikin orang bingung. Karena suatu insiden, sekarang aku keluar dari goa dan jualan ramuan pengusir siluman kaze. Kamu bingung? Ya namanya juga hobi bikin orang bingung. Mari kita bingung bersama! Karena bersama lebih baik daripada sendirian! Wanna know about me? Follow me on my social media! Facebook Xia: https://www.facebook.com/XiaEkavira Twitter Xia: https://www.twitter.com/Xia_Ekavira/ Twitter NIJISANJI Indonesia Official: https://twitter.com/NIJISANJI_ID NIJISANJI Indonesia Official Merchandise shop: https://nijisanji-id.booth.pm/ https://sociabuzz.com/nijisanji_id/shop Website ANYCOLOR Inc.: https://www.anycolor.co.jp/en/ Header Art : @felicitarika (https://twitter.com/felicitarika)
  • 46K subscribers,
  • 413 videos
Super Chat$3,282
Like/Views21%
Last Updated6 months ago

Reza Avanluna 【NIJISANJI / にじさんじ】

Eh? Udah mau tidur kah~? Reza Tamva- ehm… Avanluna di sini. Akrabnya bisa dipanggil Eja ato Awan~ Sebagai seorang Worlds Chronicler, aku bisa pindah-pindah ke dunia lain lewat mimpi (yes, yes, isekai). Setelah bertahun-tahun nih ya, akhirnya pak tua penjaga waktu kasih izin untuk bagi-bagi cerita tentang dunia lain. Itulah kenapa aku jadi Virtual Liver di NIJISANJI. Aku akan menemani kalian yang lagi begadangan dikejar deadline atau lagi siap-siap istirahat. Dan mungkin… aku akan hadir di mimpi kalian~ ( Twitter ) https://twitter.com/RezaAvanluna (Facebook ) https://www.facebook.com/RezaAvanluna (Official NIJISANJI Website) https://www.nijisanji.jp/ (Official ANYCOLOR Inc. Website) https://www.anycolor.co.jp/en/
  • 69K subscribers,
  • 777 videos
Super Chat$18,334
Like/Views15.3%
Last Updated8 months ago

민수하 /Suhaスハ【NIJISANJI】

🌊I'm Suha from NIJISANJI. I like playing games and singing 🎮I use Japanese and English on Youtube stream, Korean on Twitch 🌊Check Twitter for various news, including the stream schedule 🎮There are many sudden stream, so it's convenient to set the alarm 🌊니지산지 소속 물속성 라이버 민수하(Suha. Min / ミン・スハ)입니다! 게임과 노래를 좋아합니다 🎮유튜브 방송에서는 주로 일본어와 영어를 사용합니다! 한국어는 트위치! 🌊방송 일정 등 여러가지 소식은 트위터를 확인! 🎮비정기적인 방송이 많으니 알람설정 해두면 편리! 🌊にじさんじ所属のみずタイプライバー、スハです! ゲームと歌が好きです 🎮配信では日本語と英語、韓国語を使っていまが、配信ごとに主に使う言語が異なります(たまに混ぜてしまいます) 🌊配信の日程などの様々なニュースはツイッターを確認! 🎮不定期的な配信が多いのでアラーム設定したら便利! ------------------------------------------------------------------------- 🌊twitter▶https://twitter.com/SuhaMin2434 🎮twitch▶https://www.twitch.tv/suha2434 -------------------------------------------------------------------------
  • 161K subscribers,
  • 686 videos
Views/7days16,717
Super Chat$86,485
Like/Views7%
Last Updated3 days ago

Nara Haramaung【 NIJISANJI / にじさんじ 】

Ya~! Nara disini, salam kenal! Halo, halo~! ahem- Namaku Nara Haramaung, aku adalah putri pertama ketua Suku Haramaung yang berasal dari dimensi sebelah. Karena suatu dan lain hal, aku terlempar ke dimensi ini, dan memutuskan untuk menjadi Virtual YouTuber agar bisa tau lebih banyak tentang dimensi ini. Oh iya, biar lebih akrab, kalian bisa panggil aku Na----- iYA DEH IYA, DIPANGGIL “MBAK MAUNG” JUGA GAPAPA- ❀ Channel Link ❀ https://www.youtube.com/channel/UCoWH3sDpeXG1aXmOxveX4KA ❀ Twitter ❀ https://twitter.com/Nara_Haramaung ❀ Facebook ❀ https://www.facebook.com/NaraHaramaung/ ❀ Company Profile ❀ https://www.anycolor.co.jp/en/ ❀ Marshmallow ❀ https://marshmallow-qa.com/nara_haramaung
  • 66K subscribers,
  • 560 videos
Super Chat$8,937
Like/Views16.6%
Last Updated9 months ago

ZEA Cornelia【NIJISANJI】

Thank you for showing me the most wonderful dream. 最高に素敵な夢を見せてくれてありがとう。 ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー 〔 Twitter 〕 https://twitter.com/ZEA_Cornelia 〔 Facebook 〕 https://www.facebook.com/ZEACornelia/ 〔 Official Website ANYCOLOR Inc. 〕 https://www.anycolor.co.jp/en/
  • 106K subscribers,
  • 533 videos
Super Chat$11,865
Like/Views6.4%
Last Updateda year ago

Miyu Ottavia 【NIJISANJI / にじさんじ】

Wohallaw, aku Miyu Ottavia, Virtual Liver NIJISANJI dari Indonesia yang suka berang-berang! Wohallaw! Miyu Ottavia here, NIJISANJI's Virtual Liver from Indonesia whose fond of otters! Wohallaw! インドネシアから来たオッターが大好きなにじさんじライバーのミユオッタヴィアです! OTTAGANG GGWP. stay huwuh tetap crutel! 『Official ANYCOLOR Inc. Website』 https://www.anycolor.co.jp/en/
  • 100K subscribers,
  • 358 videos
Super Chat$5,979
Like/Views7%
Last Updated2 years ago

Riksa Dhirendra【NIJISANJI】

Yo, Riksa di sini. Riksa Dhirendra, VTuber NIJISANJI dari Indonesia. Naq rantau di ibukota, baru kelar kuliah jurusan TI mulmed - asalnya mau buat game, tapi lebih gampang jual martabak. #BecandaBang Daripada pusing mikirin hidup di ibukota, kuy lah main-main ama gue... Atau temenin ngobrol lah, biar saling menemani #ea. Gini aja kali ye, kalo butuh apa-apa, panggil aja 3x. Siapa tahu di omelin tetangga kalau berisik. #hehe ======================================= 『Twitter』 https://www.twitter.com/RiksaDhirendra/ 『Facebook』 https://www.facebook.com/RiksaDhirendra/ 『Official ANYCOLOR Inc. Website』 https://www.anycolor.co.jp/en/
  • 53K subscribers,
  • 800 videos
Super Chat$7,781
Like/Views19.8%
Last Updated5 months ago

時雨なる憂いの篩【🌂切り抜き】

《憂いの篩》(うれい の ふるい) 『ハリー・ポッター』シリーズに登場する 記憶を保存・再現できる魔法道具。 ういママの活動をいつでも振り返れるように…という思いを込めて しぐれうい先生の古いPNである《†時雨憂†》と《憂いの篩》を掛け合わせて 《時雨なる憂いの篩》という名前にしました💡 🌂しぐれうい先生 Twitter:https://twitter.com/ui_shig YouTube:https://www.youtube.com/@ui_shig pixiv:https://www.pixiv.net/users/431873 pixivFANBOX:https://uishig.fanbox.cc/ booth:https://ui-shig.booth.pm/ ━━━━━━━━━━━━━━━━━ 気まぐれでVtuberさんの切り抜き動画を投稿していきます! 動画投稿の励みになりますので、チャンネル登録、高評価よろしくお願いいたします! チャンネルアイコンは Twitter ID:@yomikakisan 様のファンアートからお借りしました。 投稿主:時雨なる憂いの篩(https://twitter.com/hi_loxy_cider) ━━━━━━━━━━━━━━━━━ ぶいすぽっ!許諾番号:08548 ━━━━━━━━━━━━━━━━━ 動画編集のお仕事絶賛募集中です! お気軽にTwitterのDMやメールにてお問い合わせください! ━━━━━━━━━━━━━━━━━ 使用素材様 いらすとや 効果音ラボ Oto-Logic DOVA-SYNDROME YouTuberのための素材屋さん えふすとf-stock 魔王魂 On-Jin~音人~ ━━━━━━━━━━━━━━━━━ 時雨なる憂いの篩【🌂切り抜き】はAmazonのアソシエイトとして、適格販売により収入を得ています。 ━━━━━━━━━━━━━━━━━ 2020-10-10 切り抜き動画 初投稿 2022-01-28 登録者1,000人達成! 2022-08-01 登録者5,000人達成! 2023-05-07 登録者10,000人達成! 2024-02-14 登録者20,000人達成! 2024-03-28 登録者30,000人達成!
  • 37K subscribers,
  • 190 videos
Views/7days11,694
Like/Views1.5%
Last Updated7 days ago

Azura Cecillia Ch.

Ohazura, earthlings! Nice to meet you. My name is Azura Cecillia, a soldier from outer space. I'm a Virtual YouTuber and I like to play video games. If you're bored, feel free to come and watch my streams. Let's chat a lot and be friends! (Facebook) https://www.facebook.com/AzuraCecillia/ (Twitter) https://twitter.com/Azura_Cecillia ---------------------------------------------------------------------------------------------- Website ANYCOLOR Inc.: https://www.anycolor.co.jp/en/
  • 64K subscribers,
  • 558 videos
Super Chat$2,459
Like/Views16.5%
Last Updated9 months ago

Frame!

I like Zatsudans and Utawakus
  • 6.5K subscribers,
  • 112 videos
Views/7days10,204
Like/Views6.5%
Last Updateda month ago

りょう!?【太鼓の達人】

========================= このチャンネルは、日に2本のペースで太鼓の達人の動画やデレステ関連の動画をアップロードしたりするところです。 目標は全譜面の全良およびAP動画をあげること! よろしくお願いします! ========================= 私も一人の人間ですので、ヒューマンエラーは避けられません。 ・天井点やコンボ数などの数字が違う ・タイトルが違う(・や - がない、誤字脱字、漢字でないところを漢字に変換しているetc.) ・顔が映っている(モザイクがないorずれている) ・動画が処理落ちしている ・動画の最初や最後に無駄な時間がある 等の場合がございます。気付いた方はコメント欄にて報告していただけると幸いです。どんなに小さなことでも構いません。指摘が間違えていても構いません。どうか気軽にコメントをお願いします。 ========================= りょう!?の太鼓番:824812236083 デレステアカウントID:336269597 ========================= ★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆ チャンネル登録者数24000人突破! 総再生回数2800万再生突破! これからも私のチャンネルをよろしくお願いします!!
  • 24K subscribers,
  • 7.3K videos
Views/7days252
Super Chat$256
Like/Views2.2%
Last Updated7 days ago

Risa Yuzuki

🍊Vocal/Lyricist/Vsinger・Vtuber個人勢  ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ リアルとバーチャル両方で活動しながら、オリジナル楽曲や歌ってみたなどをアップしています。 🍊SNS(顔出しあり)  ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ✦ X(Twitter) : https://twitter.com/Yuzurisa15 ✦ Instagram : https://www.instagram.com/yuzurisa15/ ✦ Official HP : https://www.yuzu-risa.com/ 🍊DL・STREAMING  ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ✦ Spotify : https://open.spotify.com/artist/5VGrNkixNGpKM2OBwEtHtl?si=aYghPUb6SzWbR9qtEnncQw ✦ Apple Music : https://music.apple.com/jp/artist/risa-yuzuki/1536911980 ✦ Bandcamp : https://yuzurisa.bandcamp.com/ ✦ Other Services(Tunecore) : https://www.tunecore.co.jp/artists/yuzurisa 🍊CD  ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ✦ メロンブックス : https://www.melonbooks.co.jp/circle/index.php?circle_id=48354 ✦ Diverse Direct : https://diverse.direct/?s=luminaria └for Overseas ✦ TANO*C STORE : https://www.tanocstore.net/shopbrand/Luminaria/ ✦Amazon:https://www.amazon.co.jp/s?i=music-artist&rh=p_32%3ARISA+YUZUKI&ref=dp_byline_sr_music_1 🍊OTHER  ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ✦ GOODS(BOOTH) : https://yuzurisa.booth.pm/ ✦ FANBOX : https://yuzurisa.fanbox.cc/
  • 23K subscribers,
  • 13 videos
Views/7days3,752
Super Chat$2,668
Like/Views6.1%
Last Updated16 days ago