Top Channel Albania YouTube Channel Analytics Report - PLAYBOARD

Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me sinjalin e tij në të gjithë Europën, përmes platformës Digitalb si edhe në Amerikën Veriore permes 2 platformave IPTV, TVALB dhe Shqip TV. Top Channel u themelua nga Presidenti i ndjerë i Top Media, zoti Dritan Hoxha në 30 korrik 2001, duke patur që në fillim të tij, një objektiv të qartë, për të qenë televizioni i të gjithë shqiptarëve përmes trekëndëshit: informim, argëtim, edukim. Një synim që Top Channel është përpjekur ta realizojë ditë pas dite, me profesionalizëm dhe cilësi, çka ka bërë që televizioni të konsiderohet nga të gjithë tashmë si media më e madhe, më e rëndësishme dhe me e ndjekur në vend dhe në hapësirën mbarëshqiptare. Nisur nga cilësia e lartë e programeve informative, argëtuese dhe edukuese, shumë shpejt nga data e krijimit të tij Top Channel fitoi betejën me konkurrencën duke thithur audiencën shqiptare. Që në vitiTop Channel Albania
Add favorite
  • Subscribers
  • 1,650,000
  • -
  • Views
  • 3,052,493,555
  • 4,488,426 / d
  • Videos
  • 77,580
  • 1,427 Per Week

Subscribers Rank

4th
Upward trend

Avg. Video Views

3,271
VERY LOW, 0.2% of subscribers

Live Streaming Stats

Highest Viewers

160,829
VERY HIGH

Avg. Viewers

19,572
VERY HIGH

Total Live Streams

106 Times
2 times a week

Views growth rate

Latest videos

Keywords

Views

Subscribers