Aventurat e Julit YouTube Channel Analytics Report - PLAYBOARD

Juli, nje i ri i thjeshtë me ëndërra të ndërlikuara. Aventura shqiptare me autostop, buxhet të ulët, muzikë me ufo, fjetje në mënyra alternative, çdo gjë për ta bërë jetën sa më të bukur. Mirëseerdhët në një emision që është real dhe tejet inspiruesAventurat e Julit
Add favorite
  • Subscribers
  • 119,000
  • -
  • Views
  • 31,291,564
  • 69,229 / d
  • Videos
  • 146
  • 2 Per Week