MARINA ISUFI YouTube Channel Analytics Report - PLAYBOARD

Mireseerdhet ne boten time ❣️🧸 Dua te ndaj me ju njohurite dhe eksperiencat, ne lidhje me te bukuren, stilin e jetes dhe psikologjine. Uroj qe cdo video te jete nje burim i pashtershem energjie pozitive. Video cdo te merkure dhe te premte. Me shume dashuri per ju πŸ₯° MARINA πŸ’‹ Per me shume me ndiqni edhe ne rrjetet e tjera sociale πŸ€—MARINA ISUFI
Add favorite
  • Subscribers
  • 92,000
  • 100 / d
  • Views
  • 14,149,322
  • 9,404 / d
  • Videos
  • 235
  • 5 Per Week