DigitAlb YouTube Channel Analytics Report - PLAYBOARD

Platforme Dixhitale Tokesore dhe Satelitore DigitAlb filloi transmetimet më 15 Korrik 2004, si një ndër të parat platforma Digitale tokësore në Europë, duke shënuar dhe ndryshimin më të madh në historinë e transmetimeve televizive shqiptare, madje edhe në një koncept më të gjerë rajonal, me një larmi programacioni dhe interaktivitet përmes transmetimeve televizive. Help Desk - info@digitalb.tv Marketing - marketing@digitalb.tv Shitjet - sales@digitalb.tv Reklama - reklama@digitalb.tvDigitAlb
Add favorite
  • Subscribers
  • 198,000
  • -
  • Views
  • 181,042,435
  • 28,260 / d
  • Videos
  • 1,996
  • 3 Per Week