Receta Gatimi Nga Lida - Cook With Lida YouTube Channel Analytics Report - PLAYBOARD

Receta gatimi kryesisht nga kuzhina tradicionale shqiptare, por edhe ajo ekperimentale vetjake apo ajo e huaj. Nese keni receta te vjetra, tradicionale, speciale dhe te shijshme qe keni deshire t'i publikoni ne faqen tone, mund te na i dergoni me mesazh ne inbox dhe ne do t'i publikojme! Per te kthyer identitetin e kuzhines shqiptare ne ate tradicionale dhe moderne, gjithashtu nje mixim mes te dyjave sebashku! Recetat me te shijshme, tradicionale, ekperimentale/vetjake dhe te huaja! Receta kuzhine shtepie, por edhe restoranti. Nje shumellojshmeri gatimi dhe recetash! Web/Blogger: https://bit.ly/2TUpIaf Facebook: https://bit.ly/2MxaV5p Instagram: https://bit.ly/2AxW3uy Twitter: https://bit.ly/2E2AtmoReceta Gatimi Nga Lida - Cook With Lida
Add favorite
  • Subscribers
  • 58,400
  • -
  • Views
  • 25,294,192
  • 4,203 / d
  • Videos
  • 572
  • 1 Per Week