Balis kitchen YouTube Channel Analytics Report - PLAYBOARD

Mirësevini në kanalin tonë në YouTube! Në këtë kanal, do të gjeni ide të shumta për gatim, duke filluar nga kuzhina tradicionale dhe ajo moderne! Ne besojmë se gatimi në shtëpi duhet të jetë gjithmonë argëtues, interesant dhe i thjeshtë për t’u bërë! Sigurohuni që të abonoheni dhe të aktivizoni TË GJITHA njoftimet, në mënyrë që të mos humbisni asnjë video! Gjithashtu na ndiqni edhe në llogaritë tona të mediave sociale më poshtë. Mos harroni të aktivizoni njoftimet, të pëlqeni dhe të abonoheni! Faleminderit. Welcome to our YouTube channel! In this channel, you will find many cooking ideas, starting from traditional and modern cuisine! We believe that home cooking should always be fun, interesting and easy to do! Be sure to subscribe and activate ALL notifications, so you never miss a video! Also follow us on our social media accounts below. Don’t forget to activate notifications, like and subscribe! Thank you. Balis kitchen
Add favorite
  • Subscribers
  • 74,700
  • -
  • Views
  • 25,142,382
  • 19,712 / d
  • Videos
  • 476
  • 6 Per Week