News24 Albania YouTube Channel Analytics Report - PLAYBOARD

TELEVIZIONI NEWS24 News24, që prej vitit 2002, është televizioni i parë informativ në Shqipëri, i dedikuar tërësisht lajmit. News24 sjell lajmin e fundit në kohë reale, me raportime 24 orë nga gazetarët në gjithë vendin dhe trojet shqiptare, zhvillimet globale, komente dhe opinione nga ekspertë dhe analistë profesionistë. Programet në News24 ofrojnë analiza të thelluara e objektive të zhvillimeve më të rëndësishme, nga zërat më autoritarë e personalitete të botës shqiptare. News24 është i hapur për shqetësimet e përditshme të çdo qytetari, si dritare ku dëgjohen dhe marrin zgjidhje problemet dhe ofrohet solidaritet njerëzor. News24, tani lajmi jemi ne!News24 Albania
Add favorite
  • Subscribers
  • 282,000
  • -
  • Views
  • 345,107,097
  • 232,498 / d
  • Videos
  • 67,948
  • 565 Per Week