Gota News Albania YouTube Channel Analytics Report - PLAYBOARD

GotaNews.TV është media më e klikuar dhe inovative në tregun mbarë shqiptarë. E orientuar ekskluzivisht në botën e lajmeve të aktualitetit nga vendi dhe bota ku përfshihen lajmet politike, ekonomike, kulturore, lifestyle etj. Falë stafit të saj të dedikuar sot numëron dhjetëra mijëra vizitorë ditorë nga Shqipëria dhe Diaspora. Duke u bazuar tek serioziteti, bashkëpunimi dhe përkushtimi, GotaNews ka arritur të publikojë me profesionalizëm lajme, intervista, informacione dhe rubrika të ndryshme për shqiptarët brenda dhe jashtë vendit pa pagesë në platformat web, aplikacion mobile, youtube, facebook dhe instagram.Gota News Albania
Add favorite
  • Subscribers
  • 53,200
  • -
  • Views
  • 34,230,250
  • 23,793 / d
  • Videos
  • 5,637
  • 52 Per Week

Subscribers Rank

8,731st
Downward trend

Avg. Video Views

1,583
VERY LOW, 3% of subscribers

Live Streaming Stats

Highest Viewers

45
VERY LOW

Avg. Viewers

7
VERY LOW

Total Live Streams

861 Times
8 times a week

Views growth rate

Latest videos

Keywords

Views

Subscribers