Mk Media Malaysia YouTube Channel Analytics Report - PLAYBOARD

Youtube ini hanya sekadar perkongsian cerita artis terkini, mengikut sumber dari media-media yang terlibat. Segala kisah didalam Youtube ini tidak berniat untuk menyinggung mana-mana perasaan yang menonton. Jika ada saya minta maaf. Saya hanya berkongsi sahaja tiada niat lain lebih dari itu. Jika ada sebarang keraguan, syak wasangka atau apa sahaja yang ingin ditanya sila DM saya di IG, Facebook di link dibawah sekali atau email terus kepada saya. Insyaallah dengan hati terbuka saya akan layan anda. CLICK butang SUBCRIBE untuk video seterusnya.. SUBCRIBE je tau,free tak kene bayar & caj pon 😊🙏🏻 Klik LOCENG kecil sebelah butang SUBCRIBE tu untuk jadikan anda orang yang PERTAMA terima video yang terbaru dari Channel ini.. Sila share video2 kepada rakan2 korang.. Klik button share & share kat FACEBOOK korang. Jangan lupe LIKE & KOMEN Terima Kasih sebab support Channel ni..! SUBCRIBE, Komen & ShareMk Media Malaysia
Add favorite
  • Subscribers
  • 57,800
  • 200 / d
  • Views
  • 3,463,105
  • 86,617 / d
  • Videos
  • 358
  • 28 Per Week

Subscribers Rank

1,724th
Upward trend

Avg. Video Views

24,902
VERY LOW, 43.1% of subscribers

Views growth rate

Latest videos

Keywords

Views

Subscribers